Ajankohtaista

VVS:n vuoden 2008 seinäkalenterissa on joukkuevoimisteluryhmien fantasiatyyliset kuvat A4-kokoisina 4-värikuvina, kaikki joukkueet omalla kuukausiaukeamallaan.
Suomen Voimisteluliitto Svoli ja Itella Oyj ovat käynnistäneet yhteistyön, jonka tavoitteena on tarjota Itellan työntekijöille (24 000 hlöä) mahdollisuus liikunnan harrastamiseen Svolin seuroissa.
Keväällä 2007 Svoli käynnisti jäsenseurojen valtakunnallisen kehitysprojektin, jonka tavoitteena on tukea seuroja heidän omissa kehityshankkeissaan.
VVS:n jäsenkyselyyn vastanneiden kesken on arvottu 3 kpl Philips MP3-soitinta.
Myyrmäen urheilutalon kaikki VVS:n jumpparyhmät aloittavat poikkeuksellisesti vasta viikolla 3.
Kuvagalleriassa on uusia kuvia Joulunäytöksestä ja Winter Games -kilpailusta.
Ilmoittautuminen kevätkauden harrastetunneille on alkanut! Ilmoittautua voit esim. seuran Internetsivuilla.
VVS:n jäsenkysely (18.12.2007)
Kyselyn vastausaika on päättynyt. Kaikkien yhteystietonsa ilmoittaneiden vastaajien kesken arvomme 3 kpl Philipsin MP3-soittimia. Voittajien nimet julkaistaan tammikuun alussa näillä sivuilla.
Suomen, Viron ja Venäjän joukkuevoimistelun huippuja kilpaili Vantaalla sunnuntaina. Seniori-, juniori- ja 12-14-vuotiaiden sarjan voitot menivät suomalaisjoukkueille.
Eleniat kilpailivat 7.-9.12 Espanjan Figueresissa menestyksekkäästi. Elenia 12-14v otti voiton kotiin ja Elenia 10-12v tuli omassa sarjassaan hienosti kolmanneksi.