Ajankohtaista

Tule noutamaan oma rannekkeesi, niin pääset osallistumaan jumppatunneille sujuvasti!
Viime syksyn tapaan Vantaan Voimisteluseura järjestää ilmaisen jumppamaratontapahtuman ennen varsinaisen kauden alkua. Tapahtumassa pääset tutustumaan alkavan kauden jumppiin ja ohjaajiin. Tilaisuudessa on mahdollisuus ilmoittautua kauden 2016-2017 jumpille tai noutaa syksyn jumpparannekkeensa tai lippuvihkonsa, kuittia vastaan. Myös kausimaksun suoritus käteisellä tai liikuntaseteleillä onnistuu syysstartissa. Tule mukaan ja jumppaa joko puoli tuntia tai vaikka koko ilta! Älä unohda kutsua kavereita mukaan ilmaiseen jumppamaratoniin! Kun hoidat kausimaksusi etukäteen tai tapahtumassa, saat syksyn rannekkeesi jo helposti mukaan!
Kesäjumpat 2016 (12.7.2016)
Tervetuloa seuran sääntömääräiseen kevätkokouksen 13.6.2016 klo 17.30 seuran toimistolle Lammastie 3. Kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset kevätkokouksen asiat, joita ovat mm johtokunnan jäsenten valinnat sekä tulevan toimintakauden 1.8.2016-31.7.2017 toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen. Vuosikokouksessa ovat äänivaltaisia kaikki seuran 15 vuotta täyttäneet jäsenet. Tervetuloa!