VVS:llä harrastetoimintaa myös Espoossa!

24.11.2010

Vantaan Voimisteluseura on laajentanut toimintaansa suuren kysynnän vuoksi myös pohjois-Espooseen. Lokakuusta alkaen seuran kokenut ohjaajakaksikko on pyörittänyt Lahnuksen koululla (Vanha Lahnuksentie 15) sekä lasten temppukoulua että aikuisten jumppaa.

• Temppukoulu 3-6v. torstaisin klo 17-18:00 Lahnuksen koulu
  • Aikuisten jumppa     torstaisin klo 18-19:00 Lahnuksen koulu

Lasten temppukoulu täyttyi hetkessä ja ryhmä on jo lähes täynnä. Temppukoulussa harjoitellaan monipuolisesti motorisia taitoja, jotka harjoittavat ja kehittävät tasapainoa, koordinaatiota, lihasvoimaa ja kehonhallintaa. Tunneilla opitaan uusia taitoja ja koetaan tekemisen ja onnistumisen iloa. Temppukoulu on sopiva niin tytöille kuin pojille.

Aikuisten jumppa pitää sisällään tehokasta kuntojumppaa, jossa vaihdellaan tunnin teemaa kauden aikana. Reipasta ja hauskaa meininkiä! Tunnille jokainen mahtuu joukkoon tekemään oman kuntotasonsa mukaan! Jumpassa on vielä tilaa, joten kaikki rohkeasti ilmoittautumaan ja jumppaamaan hyvä mieli koko kehoon!

Tunneille voit ilmoittautua alla olevasta linkistä:

ILMOITTAUTUMISPALVELU